wordpress cursus nijmegen
cursus c#
Snelcursus WordPress: leer de basis en maak je eigen website in 4 weken.
Bij StartUp Nijmegen t.o. Voor wie is de cursus geschikt? Voor iedereen die zelf een website met WordPress wil maken en daar wel een opstapje bij kan gebruiken. Basis computerkennis en het hebben van een laptop met wifi is vereist geen tablet. Lees verder
seo optimalisatie wordpress
Vergelijk 10 WordPress opleidingen, trainingen en cursussen in Nijmegen Springest.
Max: 1 MBO. WordPress Cursus WordPress in één dag de baas. Nijmegen en 4 andere regio's.' WordPress in één dag de baas Leer alles over het werken met WordPress websites en het beheren van jouw content. De WordPress Cursus is een.
marketing bureau nijmegen
Cursus WordPress Nijmegen Heijsen Internet Academy.
Zowel een kleine ondernemers als grote organisaties kunnen op WordPress draaien. Het is tevens mogelijk een prachtige webshop te maken met de WooCommerce plugin. Ondernemers, ZZP-ers, webdesigner, bloggers, journalisten, webwinkeliers, content managers, communicatie medewerkers, studenten. Twijfel je of dit de juiste cursus is, neem dan contact met mij op om je wensen door te spreken. Je vaardigheden kunnen we dan bepalen en bekijken wat het beste bij je past. Niveau van de cursus. Programmeerkennis is niet vereist! De cursus is geschikt voor iedereen die basis computerkennis heeft en affiniteit met internet. De cursusdag wordt in delen opgebouwd en naar ervaring van de cursist verder uitgebouwd. De cursus is in overleg te plannen. Na het succesvol afronden wordt er een persoonlijk certificaat uitgereikt. Voor de UWV scholingsvoucher is een certificaat vereist. Kijk op de website van de belastingdienst en zoek naar studiekosten, zowel voor jou als voor de werkgever kunnen de studiekosten fiscaal aftrekbaar zijn. Heijsen Internet Academy. Nieuwe Marktstraat 54A 3. 6511 AA Nijmegen.
Online marketing Nijmegen
wordpress website bouwen.
Voorbeelden van mogelijke toepassingen zijn een koppeling met mailchimp, een nieuwsbrief koppeling, e-book na e-mailadres optie, event manager of een SEO tool. Afhankelijk van hoe handig je zelf bent geworden met wordpress, kan dit ook iets zijn wat we via skype doen.
modern klassieke kroonluchter
Cursus Wordpress webdesign Swipe Media Nijmegen.
Halverwege de cursus bieden we een geheel verzorgde, luxe lunch aan op onze cursuslocatie in Nijmegen. Wat heb ik nodig voor de cursus? De voorbereiding voor onze Basis Cursus WordPress is eenvoudig: je hebt alleen een laptop of MacBook nodig die kan verbinden met WiFi.
website nijmegen
WordPress Cursus Nijmegen Heijsen Internet Academy.
Als startende ondernemer heeft Raoul mij ontzettend veel geleerd over WordPress en alles wat komt kijken bij het bouwen, hebben en beheren van een website. Hij heeft de training vol enthousiasme gebracht, wat mij inspireerde me er voor de volle 100% op te storten. Ik kon ook met Raoul sparren over het ondernemerschap. Sonja van Duijnhoven. Heijsen Internet Academy. Nieuwe Marktstraat 54A 3. 6511 AA Nijmegen.
Cursus WordPress Nijmegen. Cursus WordPress Nijmegen.
06 519 284 77. Cursus WordPress Nijmegen. Waarom een WordPress website? Geplaatst op 21 juni, 2015 21 juni, 2015 door Heijsen. Bloggen en website. Met WordPress kunnen zowel webpaginas als een weblog ingericht worden. Een weblog kan worden gebruikt voor een agenda, nieuws of een catalogus.
Computer: Basiscursus website bouwen met WordPress.
De docente Charlotte Aukema is grafisch ontwerper en bouwt websites in Wordpress en Drupal. Naast het geven van cursussen begeleid zij mensen met het bouwen van hun eigen website. Voor deze cursus heeft u een laptop nodig. Deze cursus is volgeboekt. ma 10 sept 2018. ma 09.30 tot 12.00u. 6 lessen van 2 uur en 30 minuten. Materiaalkosten 10, te betalen aan docent tijdens 1e les. Maak uw keuze s.v.p. ma 10 sept 2018. Cipresstraat 154 in de Ark van Oost 6523 HR Nijmegen.
WordPress Nijmegen Samen je website maken met Anette van Haren.
WordPress Nijmegen Anette van Haren. Ben je op zoek naar iemand in de buurt van Nijmegen om samen jouw WordPress website mee te maken? Kun je wel wat hulp gebruiken bij de ontwikkeling van je website? Aangenaam, ik ben Anette van Haren 1966.
WordPress Cursus Nijmegen WordPress in 1 dag de baas.
Ook krijg je een WordPress template gratis zodat je direct van start bent met je eigen website. Na de cursus laten we je niet aan je lot over, je kunt dan nog aanspraak maken op een uur ondersteuning. Certificaat van Deelname. Toplocatie in Arnhem en Nijmegen.

Contacteer ons

Op zoek naar wordpress cursus nijmegen?