wordpress cursus
Cursus - Gratis SEO Check.
Je vertelt Google over jouw teksten via Search Engine Optimization SEO. SEO is een vak apart. Maar goede online copywriting is nu ook mogelijk zonder dat je een expert bent. Want wij bieden SEO Page Optimizer gratis aan, voor één analyse per dag.
Cursus WordPress KGOM.
De kennis in deze cursus resultaat van meer dan tien jaar WordPress, online media en verkoopervaring stelt jou in staat eenvoudig een weblog of website te maken op basis van WordPress. Bekijk hieronder wat er allemaal aan bod komt in deze cursus!
site bouwen met wordpress
Cursus Wordpress: zelf je website opzetten bijhouden MK24.
Als je al een zelfgehoste WordPress website hebt, en je hebt de basishandelingen onder de knie, maar je zou meer willen met je site, kijk dan ook eens naar onze WordPress werkplaats. De cursus WordPress bestaat uit 8 lessen van 2 uur.
cursus wordpress eindhoven
Cursus Wordpress Maak je eigen webshop of website Tickets, Meerdere data Eventbrite.
Voor iedereen die een eigen website wil maken! Na afloop van de cursus ben je in staat om zelfstandig een internetonderneming te starten, blog bijhouden of eigen websites te maken. Tijdens de cursus leren we je doormiddel van wordpress hoe je een winstgevende website kunt maken.
visum voor turkije nodig
Cursus WordPress volgen? Compu Act Opleidingen.
Home Producten Cursus WordPress. Wil je op een eenvoudige manier leren een eigen WordPress website te maken? Met onze cursus Wordpress leer je hoe je jouw eigen Wordpress website kunt installeren, ontwerpen, uitbreiden en van content kunt voorzien met behulp van deze WordPress cursus.
cursus php
Cursus Wordpress website maken Cursus Wordpress Rotterdam e.o.
WordPress cursus in Rotterdam Professioneel, betaalbaar en in korte tijd. Ideaal voor ZZP'ers, kleine bedrijven, verenigingen. De voordelen: Geen voorkennis nodig Persoonlijke en intensieve begeleiding Geheel naar je eigen smaak en stijl. Cursus WordPress website maken. WordPress cursus in Rotterdam.
Magento
Cursus WordPress Hello World Webdesign.
WordPress support strippenkaart. Home Cursus WordPress. Wil leren hoe je een WordPress website maakt? Of heb je al een WordPress website maar wil je daar meer uit halen? Hello World biedt diverse WordPress cursussen aan om je hierbij te helpen.
wordpress website laten maken
Wordpress.
Het maken en beheren van een eigen website op basis van Wordpress wordt uitgelegd. We gaan gebruik maken van bestaande themas en plugins om een redelijk eenvoudige website te maken. Instapniveau: Redelijke kennis computergebruik vereist. Locatie: de Bibliotheek Tilburg Centrum. Prijs: 60, 4 x 2 uur. Startdatum: dinsdag 21 november 2017. Lestijd: 19.00-21.00 uur. Docent: Daan Michielsen. Lesdata: 21-28 nov / 12-19 dec. Daan Michielsen heeft ervaring als software en webontwikkelaar en wil graag zijn kennis overdragen aan anderen. Door de diepgang van de cursus van de groep af te laten hangen probeert hij het voor iedereen zo toegankelijk mogelijk te maken.
Een WordPress cursus voor gevorderde gebruikers! WordPress Handleiding.
Deze WordPress cursus heeft als doel om je op een snelle en heldere manier te laten zien hoe je makkelijk een volledige website in WordPress kan opzetten. Er wordt aandacht besteedt aan de basics, zoals het opzetten van je WordPress site, maar ook aan content management, zoekmachine optimalisatie SEO en beveiliging.
Cursus Wordpress voor gevorderden bij Competence Factory.
Voor wie is de cursus WordPress Beheer bedoeld? Deze cursus is geschikt voor diegenen die met WordPress al een website of blog beheren, bewerken en opzetten, maar die meer uit de mogelijkheden van het CMS van Wordpress willen halen. Denk aan webmasters, webdesigners, contentmanagers, zzp'ers' en freelancers.
Cursus WordPress, MailChimp of SEO? WeLoveTraffic.nl.
Gratis WordPress Handleiding. Leer nu je eigen WordPress website of webshop bouwen, beheren, onderhouden en promoten! Ben je op zoek naar een cursus WordPress waar je verder mee komt? Wil je een solide basis zodat je volledige zelfstandig een professionele WordPress website of webwinkel kunt bouwen en beheren?
Maak je eigen website met WordPress Beeldfabriek010 cursus Fotografie en Media.
Daarnaast leer je werken met templates en plugins om meer functionaliteiten aan je website toe te voegen. De basiscursus Maak je eigen website met WordPress is een cursus voor ambitieuze cursisten die zich op een goede manier online willen presenteren.
Cursus WordPress website maken Hoog en Laag.
Op 10 september 2018 start de volgende cursus WordPress. Na het volgen van van deze cursus heeft u een complete website die u volledig zelf kunt bijhouden. Het aanpassen en actualiseren van teksten, bestanden, afbeeldingen of bijvoorbeeld het plaatsen van een video is met het Content Management Systeem WordPress heel eenvoudig.

Contacteer ons

Meer resultaten voor wordpress cursus